Llei de l'assumpció, pont d´incidents
Pexels-urip-dunker

En cada moment de la nostra vida manifestem pensaments i creences que es materialitzen en la nostra realitat. Només amb la imaginació, els sentiments i les sensacions podem recrear o destruir allò creat.

Manifestar és assumir com a certa una determinada experiència. És tenir la seguretat que un fet que desitgem experimentar ja és, tot i que aquest objectiu encara no s´hagi realitzat.

Si sabem que conscient o inconscientment creem la nostra realitat, qualsevol conflicte o problema és degut a un pensament erroni o a una creença incorrecta que podem modificar.

La Llei de l´Assumpció és un concepte adoptat per l´autor Neville Goddard a mitjans del segle passat, que consisteix a assumir la nostra realitat des d´un estat de consciència de responsabilitat i d´autoconeixement, que ens porta a experimentar una determinada experiència o situació que encara no s´ha produït amb el convenciment que s´acabarà realitzant.

De vegades no estem enfocats en allò que desitgem manifestar a causa de la nostra programació inconscient, el nostre sistema de creences, les nostres pors o inseguretats. Si ens mostrem receptius als esdeveniments que es vagin produint i tenim confiança en el compliment del nostre objectiu començarem a actuar d´una manera diferent, no tant des de la lògica i més des de la intuïció. Es tracta d´alinear allò que vull amb allò que crec, i sentir des de l´emoció el meu desig acomplert.

Si deixem de banda el control dels esdeveniments, els dubtes i la desconfiança, avançarem a través d´un pont d´incidents que ens portaran a aconseguir el nostre objectiu.

Un cambio de sentimiento es un cambio de destino.
La imaginación es el comienzo de la creación. Te imaginas lo que deseas, y luego crees que es verdad. Cada sueño podría ser realizado por aquellos lo suficientemente disciplinados como para creerlo.
Neville Goddard

El pont d´incidents són tots aquells esdeveniments que em porten a la meva manifestació d´una manera natural, a través dels meus impulsos inconscients. És tot allò que succeeix per arribar a complir el meu objectiu, i com l´univers treballa per fer realitat allò que he manifestat amb el pensament.

Fer Broca, El poder de visualizar.
https://www.youtube.com/watch?v=EpMAkIDl8qg
ssss
https://www.youtube.com/watch?v=A0MXtA-bvfs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *