Bioneuroemoció

“Nos ponemos enfermos inconscientemente, tomamos consciencia y nos sanamos inconscientemente.” Enric Corbera

Tots tenim emocions, pensaments i creences que ens limiten i que, si no són atesos, a la llarga acaben influint negativament en la nostra salut.

De vegades no hi ha coherència entre els nostres pensaments i sentiments i allò que fem, i això es tradueix en dificultats, bloquejos o conflictes interpersonals i malalties que fan que perdem el noste equilibri mental i físic.

Si identifiquem d´on venen aquests conflictes emocionals podrem trobar una connexió entre l´emoció que sentim i aquests símptomes o dolències.

La Bioneuroemoció és una tècnica de sanació creada per Enric Corbera que ajuda a trobar l´emoció que hi ha al darrera d´una conducta que ha causat la malaltia, o d’ aquelles situacions de la nosta vida que ens provoquen conflictes emocionals i que acaben manifestant-se en símptomes físics.

Basada en l´estudi del significat biològic dels símptomes físics, la Bioneuroemoció ens ajuda a veure´ls com una manifestació del nostre estat de consciència, en el que la nostra percepció de la realitat és una projecció del nostre estat interior, una interpretació que fem basant-nos en experiències del passat.

Mitjançant tècniques de desaprenentatge connectades amb el nostre inconscient i basades en la nostra història personal i familiar, juntament amb la comprensió de la nostra manera de percebre el món que ens envolta, es fan visibles les emocions tòxiques reprimides que hi ha al darrera de les nostres decicions i actuacions, i que impacten directament en el funcionament del nostre cos.

El Diccionari de Biodescodificació és una eina on s´estableix la relació del significat biològic de cada símptoma físic i la seva correlació amb el seu significat emocional, on, des d´una perspectiva biològica, es busca trobar el sentit emocional de la malaltia per sanar-la.

Quan no ens concentrem en allò que ens passa sino en com ho percebem emocionalment podem percebre els conflictes com una oportunitat de desenvolupament personal. En qüestionar i modificar les nostres creences i pensaments irracionals erronis podem decidir com experimentar tot allò que passa en la nostra vida, essent conscients de les nostres emocions i assumint la responsabilitat respecte a tot el què ens succeeix com una manera de superar conflictes insconscients que d´una altra manera quedarien ocults.

Si canviem l’ emoció que associem a una determinada experiència podem arribar a transformar totes les experiències semblants a aquesta, alliberant-nos dels condicionaments del passat, i deixant de trobar-nos una vegada i una altra davant les mateixes situacions, millorant la nostra salut emocional i física.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *