L' Ho'oponopono és un antic mètode hawaià de sanació, amb el qual es resolien els conflictes entre els membres de la tribu, una senzilla eina de resolució de problemes per mitjà de les paraules.

Es tracta de netejar aquells records que es troben al nostre subconscient en forma de creences que ens estan provocant conflictes, preocupacions o malalties.

El primer que cal és acceptar el problema sense cap resistència, essent conscient que la vida et posa sempre al davant del mateix problema amb la finalitat que el resolguis. Les nostres baixes vibracions energètiques atreuen el mateix tipus de persones o circumstàncies cap a nosaltres, i ens permeten poder veure aquells assumptes que tenim pendents de resoldre en el nostre subconscient.

Fent ús del poder de la nostra intenció ens podem posar davant de qualsevol dolor o situació traumàtica, per alliberar les emocions i començar a sanar-les.

Cal acceptar la responsabilitat total per totes les coses que estan passant a la nostra vida. Deixant de culpar algú altre, recuperem el control, donat que la solució a qualsevol problema que poguem tenir ja es troba en nosaltres. La condició és confiar totalment i no tenir expectatives, cal deixar allò que ens preocupa en mans de la vida perquè ho resolgui de la millor manera per tots els involucrats en el problema. D' aquesta manera cancel.lo qualsevol judici i deixo de posar-me en el paper de víctima.

Es repeteixen com un mantra les paraules sanadores: ho sento, si us plau perdona' m, t' estimo, gràcies. Amb l' Ho'oponopono es para la ment, deixant de donar força a qualsevol pensament negatiu que estiguem tenint en el moment que ens trobem davant d' un problema.

Es tracta de fluir amb la vida i deixar d' anar-hi en contra, connectant amb el poder de creació de la realitat que tots tenim.

L' Ho'oponopono és una eina per poder perdonar als altres i a nosaltres mateixos per haver atret a la nostra vida una situació negativa. No es tracta de concentar-se en la situació, sino en com jo l' estic interpretant, per poder canviar la perspectiva.

Una situació pot arribar a la nostra vida en forma de contratemps quan en realitat és una oportunitat per alliberar-nos de tots els errors del passat, tant dels que recordem com dels que no. Perquè si canvio el meu passat, estic canviant el meu present, i també canviant el futur.

La tècnica de l' Ho'oponopono ens pot ajudar a fer realitat tots els nostres somnis, si confiem i seguim els senyals que ens hi porten, perquè la vida vol mostrar-nos la veritat i sap millor que nosaltres allò que necessitem per ser feliços, només hem de deixar anar les resistències i aconseguir la pau, la plenitud i solucions que mai no haguessim somiat. Funciona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *