Teràpia regressiva

La Teràpia Regressiva és una tècnica que permet accedir als records del subconscient i fer-los conscients per mitjà de la relaxació profunda, una vivència que es processa a nivel físic, mental i emocional, i en la que la ment conscient és present en tot moment.

En una regressió es poden experimentar moments concrets del nostre passat, moments de la infantesa o l´adolescència, del període pre-natal o del naixement, d´espais entre vides, de vides passades o de realitats paral.leles, també de possibles vides del futur, perquè per a la consciència el que entenem per temps lineal no existeix.

Podem accedir a esdeveniments on s´ha produit algun conflicte que ha quedat actiu i localitzar bloquejos emocionals, mentals o físics que interfereixen en la nostra salut o en la nostra vida actual.

Perquè encara que no podem canviar el passat sí que podem canviar la nostra perspectiva en el temps present i substituir les memòries negatives per unes altres de positives, evitant de reproduir patrons conflictius i reaccions automàtiques que produeixen sentiments de bloqueig o fins i tot malalties físiques.

L´objectiu de la Teràpia Regressiva és alliberar-nos de bloquejos i resistències, de tot allò que ens impedeix de viure en el present sense els condicionaments que venen del passat i que ens limiten.

Per mitjà d´un treball terapèutic podem connectar amb emocions que han estat molt de temps reprimides, arribar a ésser conscients de creences errònies, desactivar memòries nocives i alliberar-les per tal que es produeixi una sanació mental, emocional i física.

Si entenem que el nostre benestar no depèn del nostre passat ni de les circumstàncies externes sino només de com ens sentim amb nosaltres mateixos i de les decisions que prenem en cada moment podem canviar comportaments i respostes automàtics que interfereixen en la nostra conducta i ens produeixen desequilibris interns.

El treball de regressió és una tècnica terapèutica que ens permet accedir al nostre món inconscient i expandir la nostra consciència, per reviure el passat, entendre el present i tenir la llibertat de decidir el futur.

El ser realizado, que es embrionario en cada uno de nosotros, estaría en el centro de una especie de círculo, en un eterno presente, mientras simultáneamente proyectaría en todas direcciones, en lo que llamamos Tiempo, partes de su conciencia que se influirían constantemente entre sí...

Daniel Meurois, El chamán y el Cristo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *