La Teràpia Regressiva és una tècnica que permet accedir als records del subconscient i fer-los conscients per mitjà de la relaxació profunda, una vivència que es processa a nivel físic, mental i emocional, i en la que la ment conscient és present en tot moment.

En una regressió es poden experimentar moments concrets del nostre passat, moments de la infantesa o l´adolescència, del període pre-natal o del naixement, d´espais entre vides, de vides passades o de realitats paral.leles, també de possibles vides del futur, perquè per a la consciència el que entenem per temps lineal no existeix.

Podem accedir a esdeveniments on s´ha produit algun conflicte que ha quedat actiu i localitzar bloquejos emocionals, mentals o físics que interfereixen en la nostra salut o en la nostra vida actual.

Perquè encara que no podem canviar el passat sí que podem canviar la nostra perspectiva en el temps present i substituir les memòries negatives per unes altres de positives, evitant de reproduir patrons conflictius i reaccions automàtiques que produeixen sentiments de bloqueig o fins i tot malalties físiques.

L´objectiu de la Teràpia Regressiva és alliberar-nos de bloquejos i resistències, de tot allò que ens impedeix de viure en el present sense els condicionaments que venen del passat i que ens limiten.

Per mitjà d´un treball terapèutic podem connectar amb emocions que han estat molt de temps reprimides, arribar a ésser conscients de creences errònies, desactivar memòries nocives i alliberar-les per tal que es produeixi una sanació mental, emocional i física.

Si entenem que el nostre benestar no depèn del nostre passat ni de les circumstàncies externes sino només de com ens sentim amb nosaltres mateixos i de les decisions que prenem en cada moment podem canviar comportaments i respostes automàtics que interfereixen en la nostra conducta i ens produeixen desequilibris interns.

El treball de regressió és una tècnica terapèutica que ens permet accedir al nostre món inconscient i expandir la nostra consciència, reviure el passat, entendre el present i tenir més llibertat per decidir el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *