El Sistema Operatiu Humà és un complex sistema de xarxes neuronals que va creixent a mesura que experimenta i aprèn fins que arriba a transcendir aquest pla. Aquest Sistema Operatiu ens limita a seguir uns determinats patrons de pensament i de conducta, que no són més que un conjunt de creences i valors apresos durant la infantesa.

Com a projecció que som a dins d´una realitat virtual podem treballar com si desprograméssim el Sistema Operatiu d´un ordinador.

Treballant amb la ment conscient -la memòria RAM- podem fer canvis en la ment subconscient -la memòria del disc dur i els programes instal.lats que ens porten a pensar, sentir i actuar d´una manera predeterminada- i influir en l’ Inconscient col.lectiu – el Sistema Central Operatiu de la Màtrix-.

Les emocions són energia i es diferencien les unes de les altres per la seva freqüència vibratòria: hi ha emocions denses i emocions lleugeres o altes.

Els òrgans del cos emeten diferents vibracions a nivell energètic i aquestes vibracions es generen en el cos emocional, que està connectat amb els xacres.

Les emocions poden ser l´arrel de moltes malalties en causar bloquejos en el camp energètic, quan han quedat estancades en el nostre sistema durant molt de temps. Com a resultat dels bloquejos i del desequilibri en el camp energètic el cos va perdent la seva capacitat de sanació i de regeneració, per la qual cosa emmalaltim o envellim.

Cal alliberar els bloquejos emocionals abans que afectin el nostre cos físic aprenent a gestionar les emocions noves que es generen.

Existeixen diverses tècniques desprogramadores de la ment conscient per treballar el cos mental (part masculina) i el cos emocional (part femenina).

Tècniques com el Ho’ oponopono ajuden a treballar amb el cos mental i les creences, per desprogramar aquelles situacions que ens han detonat emocions.

La Tècnica d´Alliberació Emocional o EFT, més coneguda com a Tapping, estimula aquells punts d´acupuntura on han quedat atrapades les emocions perquè flueixin i s´alliberin.

Amb el Mètode Sedona es poden treballar les resistències per mitjà de preguntes en sintonia amb tot allò que estem sentint per alliberar càrrega emocional, estress, fòbies i traumes. Amb aquesta tècnica podem arribar a processar o alliberar una emoció, un pensament o una creença.

Els programes que tenim instal.lats en el nostre Sistema Operatiu estan associats a les lliçons que hem d´aprendre, i ens mantenen repetint patrons de manera automàtica vida rere vida, o ens porten a experimentar emocions negatives derivades d´aquest sistema de creences bàsiques.

Podem treballar en el nostre cos energètic i aprendre a gestionar la nostra energia posant consciència per detenir o desinstal.lar tots aquells programes que ens impedeixen tornar a la consciència d´unitat, i això ho fem treballant des de la nostra part conscient, eliminant tots aquells programes que ja no ens serveixen i que interfereixen en el nostre progrés per modificar el nostre sistema de creences i poder crear una millor realitat.Informació extreta del programa d´Annete Ruiz De regreso a la unidad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *